/customers/stewarts.dk/stewarts.dk/httpd.www/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Observations » Julen 2008 – bedster og børn
© 2008 Peter Stewart

Julen 2008 – bedster og børn

Tak for sidst til alle, der var med til julefrokosten 2. Juledag. Her kommer et par billeder fra dagen, lige nøjagtig to. Det ene er vel nærmest historisk – jeg tror ikke der findes andre billeder af bedsteforældrene og alle deres børnebørn på én gang. Det andet er et hurtigt skud af den skønne Nina. Husk at du kan se billederne i en større udgave ved at klikke på dem.

  (download i fuld størrelse)

3 Comments

 1. Posted December 28, 2008 at 17:52 | #

  PLETSKUD!
  Selv tak for sidst!!

 2. The Mater
  Posted December 29, 2008 at 17:59 | #

  Mange tak for det dejlige billede. Det er en fryd for øjet.

 3. Linda Hogton
  Posted December 30, 2008 at 23:22 | #

  Hello from all your relations in England – hope you had a wonderful Christmas and are still enjoying the holidays – it was lovely to see the photo of Ulla and Jan with all their grandchildren – I must say how much the Danish side of the family is growing – such beautiful children too!
  But I also should say that they come from some good stock!
  Wishing all you lovely people a very Happy, Healthy and Prosperous New Year from all of us here in Cirencester (and Sam in America of course) that is: Linda, Mike; Sam, Dave, Sarah, James, Thomas; Stuart, LeeAnn, Samuel, Jack, Ellory; Deb, Simon, Isabel and Archie xxxxxxxxxxxxx

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>